Вести

ВУЧИЋ, ЗНАМ ДА ЈЕ У ВРАЊУ УВЕК ВАТРЕНА АТМОСФЕРА, И НИГДЕ СЕ У СРБИЈИ НЕ СКУПИ ТОЛИКО ЉУДИ КАО У ВРАЊУ

Данас се у Врању на предизборном скупу председничког кандидата Српске напредне странке окупило више од 10 000 људи жељних да виде, саслушају и подрже садашњег и будућег председника Србије Александра Вучића.
Председник Вучић се том приликом, очигледно задивљен подршком коју Врање има да понуди, подсетио периода од пре десет година када је град, чији га грађани највише подржавају, био препуштен пропадању, на све оно што је у међувремену урађено, обновљено и изграђено и шта тек очекује читав регион у коме данас борави.
О величини подршке Александру Вучићу, осим рекордног броја људи који су увеличали страначки скуп, највише говори и стотину метара дугачка застава Србије коју су у име подршке СНС-у и председнику Вучићу, дуж шеталишта изложили радници Јумка захвални за финансијску сигурност коју данас имају.
Врање, по речима Александра Вучића, тек чека реконструкција Спортске дворане и затворени базен, стадион по Европским стандардима, брза пруга којом ће се путовати великим брзинама и на десетине пројеката од животног значаја за унапређење југа Србије.
Иначе, Врање је осим председника Вучића угостило и посланичке кандидате са листе Александар Вучић – Заједно можемо све, професора др Стојана Раденовића и глумца Лазара Ристовског.
И порука за крај је оно што Врање може да оствари, да их победимо јаче него икада!