Вести

ВУЧИЋ ПОРУЧИО ОПОЗИЦИЈИ

И милион и пет да скупе, а нисам видео ни пет хиљада да могу, али и пет милиона да скупе, рећи ћу – не може, идемо на изборе, а то, на силу, то може једино ако се нешто деси- поручио је Вучић.    

Како је навео, бар да имају идеју, него осећају да су много јаки, „седну тако њих тројица па кажу то ћемо да урадимо, па гласају на мрежама“.

Мораће овако – да узму папирче, па заокруже, па да видимо кога ће народ да изабере – рекао је Вучић и поновио да су све друго приче за малу децу.

А што се тиче избора, обећавам да ћемо да се боримо и то истином, а не оваквим лажима – гласајте за нас, даћемо веће плате. Зато проверите да ли можете да гласате за одговорне људе, или за оне који ће да вас лажу – поручио је премијер.

Играма за малу децу и неозбиљном причом назвао је премијер Александар Вучић „унију“ албанских општина коју су наводно формирале у понедељак, на Дан албанске заставе, Тирана, Приштина, Тетово, Улцињ и Прешево.

Какве албанске општине, то су игре за малу децу, помислили да су много опасни... то је прича за њихове бираче. И шта ради та Омнија? Штампају заставе и хемијске оловке – приметио је премијер, одговарајући на питања новинара на прес конференцији с лидером грчке Нове демократије Киријакосом Мицотакисом.

Кад немате народу шта да понудите, додао је, економски раст и озбиљне реформе, онда причамо дечије приче.

-         

А ја  вас питам, шта се јуче и данас променило у Прешеву? Да нису одвојили део Србије? Не бих рекао. Тако да то је нека се деца играју, ако им је тако лакше.... Нисам се много насекирао – додао је Вучић.