Вести

ПРВИ САСТАНАК ПОВЕРЕНИШТВА СНС ВРАЊЕ

 

 

 

 

ПРВА СЕДНИЦА ПОВЕРЕНИШТВА СНС ВРАЊЕ

 

 

 

Прва седница Повереништва СНС Врање одржана је у понедељак 30. јуна 2014. године, са једном тачком Дневног реда – јединство у странци.Повереник Славиша Булатовић је рекао присутнима да СНС данас ради све оно што је обећавала током кампање и да је због најављених реформи и обрачуна са криминалом, пред нама један тежак период.

 

„СНС у Врању никад није била јача, боље организована и са више јединства међу члановима. Никад није имала већу подршку грађана Врања. Сведоци сте да дас многи покушавају да унесу немир и раздор у нашим редовима. Неће успети. Појединци користе локалне медије, председнике других партија, криминалне групе и сва могућа средства како би остварили утицај на јединство и рад СНС у Врању. Наши чланови су изложени сталним притисцима и претњама на послу, непристојним понудама, а све са циљем да локална власт у Врању задржи бенефиције које ужива преко 50 година. Врање никад у својој историји није имало гору локалну власт. Ситуација у Граду никад није била тежа и гора. Власт једноставно не интересују проблеми грађана и до следећих локалних избора, на нашу велику жалост, тренутна власт упропастиће много тога. Међутим, време до наредних локалних избора морамо искористити на јачању странке, припреми странке за изборну скупштину и очување јединства странке.

 

Заборавите на личне бенефиције, поделу функција, међусобне свађе и окрените се искључиво јачању Српске напредне странке у Врању. Странка нам је пружила прилику да имамо све, од нашег рада једино зависи да ли ћемо ту прилику искористити“.