Вести

ВАТРЕНО КРШТЕЊЕ ФОРУМА ЖЕНА СНС ВРАЊЕ

ВАТРЕНО КРШТЕЊЕ ФОРУМА ЖЕНА  

Форум жена СНС Врање  својом првом акцијом ,,Заједно  против насиља, дроге и трговине људима ,,обележије 26. јуни 2014. године -Међународни дан УН за подршку жртвама насиља  и  Светски  дан  борбе против дрога и трговине људима.

Уручена је донација корисницима Центра за развој локалних услуга социјалне заштите у Врању.Два креветића за бебе комплетно опремљена, колица, лези  бег фотеља, играчке, гаредероба, сликовнице, слаткиши и бројне друге потребштине део су  овог хуманог геста наших жена које су учиниле да, бар на трен, заблиста  осмех на лицу од најмлађих до најстаријих корисника Центра за социјалну заштиту. По речима секретара ове установе Данијеле Милосављевић, у скорије време нису имали прилике да их неко овако значајном посетом обрадује. Након тога у новим страначким просторијама Повереништва СНС у Врању, уследила је трибина : ,,Заједно против насиља, дроге и трговине људима, која је изазвала велико интересовањеУ центру града, дељени су и флајери са порукама ,,Живи живот без насиља,, и  „Зависност од дрога се може спречити и  лечити,, у циљу подршке и обележавања овог важног датума, чиме смо заокружили нашу прву акцију која је имала велики одјек у јавности, а жене су добиле бројне  речи хвале и подршке.

Иначе, Форум жена СНС Врање констутуисан је тек недавно, тачније 11. јуна 2014. године са циљем да заинтересује  и окупља жене које ће стално да постављају нове циљеве да добију подршку за свој рад, буду афирмисане и заступљене у свим сегментима друштва. Форум жена у Врању биће отворен за све заинтересоване чланице СНС, али и за симпатизерке које ће својим деловањем и активностима допринети како раду Форума, тако раду и унапређењу СНС.