Вести

ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА ДОЧЕКАЛО ПРЕКО ОСАМ ХИЉАДА ГРАЂАНА У ВРАЊУ

Да председник Србије Александар Вучић има најјачу и најбројнију подршку са југа Србије, доказало је данас преко 8000 хиљада грађана који су га дочекали на митингу подршке у Спортској хали у Врању.

По речима председника Вучића, свој обилазак Србије отпочиње као што је и увек чинио са простора јужне Србије, Пчињског округа, јер је ту највећа подршка на коју је одувек рачунао.

Најава формирања Народног покрета за Србију, кренула је логично од Врања. Сам покрет биће сачињен од људи чији је заједнички интерес јака, јединствена и модерна Србија спремна да одговори на све изазове који је очекују и сачува своју територијалну целовитост.

Обраћање председника Вучића је пред препуном салом Спортског центра у Врању, пропраћено одушевљењем масе људи која је громогласно поздравила најављене капиталне инвестиције, константно повећање плата и пензија и подршку коју југ Србије може очекивати у будућности.

Председник Александар Вучић се посебно захвалио Србима Косовског Поморавља дајући пред свима чврсте гаранције да ће се свим снагама борити за очување Срба и српства на Косову и Метохији.