Вести

ПРЕДИЗБОРНИ МИТИНГ У БЕЛОЈ ПАЛАНЦИ

Довешћемо инвеститоре, поправићемо школе и путеве, да се и овде живи као у неким другим деловима Србије, поручио је Вучић у Белој Паланци. 

Константујући да народ у Србији не воли политичаре, и да је пре две године мало коверовао да ће и он сам другачије да поступа, оценио је да су за те две године остварени значајни резултати: 

„За непуне две године успели смо да обезбедимо да први пут у савременој српској историји да је државна каса у плусу, а не у минусу, ко зна после колико деценија“, рекао је Вучић додајући да се ипак поставља питање шта од тога имају обични људи, а онда навео да ће минималац бити повећан, као и плате у јавном сектору, о чему ће одлука бити донета у наредних месец дана, а да ће пензионерима, који су најзаслужнији за успех реформи, бити полако, али сигурно, враћено све што им је узето“. 

Премијер је поновио да само Србија радних и вредних људи може да иде напред, а не она у којој ће «ленчуге да доминирају и соле памет како би они направили боље». 

«Желимо да направимо нешто озбиљно у Белој Паланци, да покажемо да Србија може снажније и брже напред, да свима у свету покажемо код кога је легитимитет», рекао је Вучић и поручио: Ваш глас је наша снага, а ваше поверење нам даје снагу да можемо да мењамо ствари у Србији. 

На предизборном митингу Српске напредне странке у хали Бањица, данас су се грађанима Беле Паланке обратили и бивши министар правде Никола Селаковић и градоначелник и носилац листе СНС Горан Миљковић. 

Вучић је, како каже, схватио да житељи Беле Паланке воле „тешке људе“ (алудирајући на носиоца листе СНС и бившег градоначелника Горана Миљковића), али истовремено и људе који све чине за свој народ, па иако су му сарадници рекли да га је Миљковић највише критиковао у прошлој кампањи, одлучи су ипак да уједине снаге и ураде нешто на добробит становника Беле Паланке.