Вести

ПОСЕТА РАДОМИРА НИКОЛИЋА ПРЕДСЕДНИКА ИО СНС

Радомир Николић председник Извршног одбора Српске Напредне странке 01. априла посетио је повереништво СНС у Врању. Разлог његове посете је да се у непосредном контакту са повереницима Гораном Николићем и Славишом Булатовићем,  и члановима странке захвали на оствареном изборном  резултату, а имајући у виду околности под којима је исти остварен. Нагласио је да ће у конституисању новог и квалитетнијег ГрО повереници имати максималну подршку централе странке, како би се профилисали кадрови из редова СНС-а који ће у наредном  периоду преузети све важне републичке и локалне функције и водити овај град на много бољи начин него што је то чинила досадашња политичка номенклатура. 

Први утисак председника ИО приликом посете je да је Врање остало заробљено у 80-тим годинама прошлог века што се тиче комуналне инфракструктуре и изразио уверење да ће након локалних избора ново руководство СНС-а  на челу са Славишом Булатовићем и Гораном Николићем имати задатак да од Врања направи модеран Европски град.

Такође је нагласио да је СНС релативно млада политичка партија која је отворена за све добронамерне чланове, без обзира да ли долазе из неких других политичких партија, под условом да поштују статут и  политичку агенду СНС-а и њеног председника Александра Вучића. Народ нам је дао огромно поверење на прошлим изборима, али и огромну одговорност у вођењу државе у овом тешком тренутку и у вођењу овог града, који је некада био један од  најјачих  индустријских центара Србије.

 

Политика СНС-а у Врању базираће се на стварању  пословног амбијента који ће привући инвестиције и омогућити отварање нових радних места, јер с обзиром на важну геостратешку позицију наш град има предуслова за развој.