Вести

Одржан састанак Савета за интернет и друштвене мреже

Састанак је одржан 27.06.2014.год. у 19.00 часова у просторијама  ГО СНС Врање у улици Оца Јустина Поповића бр.3.

Састанку су присуствовали: повереник ГО СНС Врање Славиша Булатовић, председник Савета за интернет и друштвене мреже Боривоје Јањић, Интернет тим: координатор Дејан Илић и Биљана Стоилковић као и остали чланови Савета за интернет и друштвене мреже.

Повереник ГО СНС Врање Славиша Булатовић је отворио састанак Савета, поздравио присутне и пренео поздраве и жеље за успешан рад и повереника Горана Николића који је био одсутан. Овом приликом је истакао значај информационих и комуникационих технологија као и значај овог Савета у потпуној презентацији рада Градског одбора.

Председавајући Савета за интернет и друштвене мреже  Боривоје Јањић нагласио је да је употреба интернета и друштвених мрежа од велике важности за било који вид посла, промоција,  оглашавња и приступ изобиљу информација. У том циљу је и почело ажуриранје web странице  ГО СНС Врање, (http://vranje.sns.org.rs), на  којој се могу пратити новости и саопштења о раду ГО СНС у Врању.  С обзиром на значај који би требао да има овај Савет  у будућем праћењу рада ГО, председавајући је позвао све све заинтересоване да се прикључе раду Савета.