Вести

Крсна слава Српске напредне странке, Света Петка, свечано је обележена данас у великој сали Градског одбора СНС Врање

Крсна слава Српске напредне странке, Света Петка, свечано је обележена данас у великој сали Градског одбора СНС Врање.

Коктелу који је приређен у част чланова, активиста, симпатизера и коалиционих партнера у седишту Српске напредне странке, претходила је света Литургија у храму Свете Тројице у Врању након које је традиционално ломљен славски колач.

Иначе овогодишње кумство припало је Зорану Димитријевићу, директору ЈКП ,,Комрад" у Врању, који је кумство за идућу годину предао Велибору Антонијевићу, потпредседнику ГрО СНС Врање.

Међу званицама крсне славе Српске напредне странке Врање угостили смо и Небојшу Стефановића члана председништва СНС и његово Преосвештенство епископа Врањског Господина Пахомија.

Градски одбор Српске напредне странке Врање има чиме да се поноси, својим многобројним чланством и свиме што је урађено у протеклим годинама, истакао је председник Градског одбора СНС Врање и народни посланик Славиша Булатовић и у име одбора на чијем је челу честитао славу и пожелео добродошлицу свима присутнима.

Градски одбор Српске напредне странке Врање овом приликом честита славу преподобну Мати Параскеву - Света Петку свима који славе и жели им мир, здравље и благостање.