Вести

Градски одбор Српске напредне странке Врање организовао је свечану вечеру у част пензионера

Ресторан А2 у Врању је вечерас са разлогом испунио своје капацитете, Градски одбор Српске напредне странке Врање организовао је свечану вечеру у част пензионера, наших суграђана, чланова и симпатизера Српске напредне странке.
Салу је испунило више од 450 званица, док су својим присуством вече увеличали Горан Весић, члан Председништва Српске напредне странке, Драган Стевановић, потпредседник Извршног одбора СНС-а, чланови Председништва ГрО СНС Врање и локални функционери из редова СНС-а.
Пензионери Србије су поднели највећи терет економске реформе и отуд им је Србија захвална, отуд су и повећања пензија највећа и најучесталија, јер Српска напредна странка брине о онима који су ставили опште добро испред себе самих, истакао је Горан Весић, позвавши све да 17. децембра покажемо своју захвалност и дамо поверење јединој странци која то заслужује, Српској напредној странци!
Једном речју, народно весеље трајало је до касно у ноћ, и није стајало, као што и Врање не сме да стане, ни Србија не сме да стане!
Живели!