Вести

Горе главе Врањанци, идемо у победу, убедљиво као никада до сада, јер бирамо будућност наше деце

Некад војник војне поште у Врању, данас саборац и председник Српске напредне странке, Милош Вучевић , увеличао је свечани скуп чланова Градског одбора Српске напредне странке Врање у ресторану ЗОО Мишић у коме су се међу званицама нашли чланови Председништва ГрО СНС Врање, локални функционери из редова СНС-а и симпатизери и мештани села Рибинца, Требешиња, Тибужда, Златокопа, Ћуковца, Топлаца и Кумарева.
Присутне је најпре поздравио носилац листе ,,Александар Вучић - Врање не сме да стане" др Слободан Миленковић, те им пожелевши добродошлицу реч уступуо председнику напредњака Милошу Вучевићу, који је не кријући задовољство боравком у Врању, поручио присутнима у свечаној сали:
- Морамо да се посветимо обичном човеку, да се чујемо међу собом и саслушамо, јер само тако можемо решити проблеме које муче свакога од нас.
,, Нема поправног испита након 17. децембра, коме будемо указали своје поверење, тако ће нам и бити наредне четири године, нагласио је Вучевић и истакао да победа која је пред нама мора да буде кристално чиста!
- Горе главе Врањанци, идемо у победу, убедљиво као никада до сада, јер бирамо будућност наше деце, наших очева и мајки, нас самих, поручио је на крају председник најјаче странке у региону.