Вести

Данас су у седишту Градског одбора Српске напредне странке Врање дали изјаве телевизији Врањска плус

Данас су у седишту Градског одбора Српске напредне странке Врање дали изјаве телевизији Врањска плус потпредседник Извршног одбора СНС Драган Стевановић, председник ГрО СНС Врање Славиша Булатовић, потпредседник Градског одбора СНС Врање и кандидат за народног посланика Горан Николић и потпредседник Градског одбора СНС Врање Драган Сентић.

Потпредседник ИО СНС Драган Стевановић позвао је овом приликом грађане Врања и Врањске Бање да подрже листу парламентарних избора Александар Вучић - Србија не сме да стане, листу локалних избора Александар Вучић - Врање не сме да стане и Александар Вучић - Врањска Бања не сме да стане.

Чланови Председништва ГрО СНС Врање показали су, при избору предложених кандидата за народне посланике и локални парламент Врања и Врањске Бање, политичку зрелост и јединство унутар Српске напредне странке, истакао је Стевановић и подсетио на историјске резултате у раду власти под Српском напредном странком у републици и на локалу и да као таква заслужује поверење грађана да настави политику напретка Србије и наредне четири године.

Недопустиво је да рушитељи Србије и њени пљачкаши који су у редовима данашње опозиције добију прилику да уназаде и опустоше још једном Србију и њене грађане.

Седамнаести децембар је дан када подржавамо политику Александра Вучића и Српске напредне странке, политику мира, стабилности, независности и суверенитета Србије, истакао је на крају Драган Стевановић.