Саопштење за јавност

Најновији, али не и последњи вид опструкције политичких групација у виду саопштења ССП-акојим се захтева од Завода за урбанизам Врање и Града Врања уређење и одржавањеболничког круга у време реконструкције Здравственог центра Врање, само је још један доказполитичког аматеризма и глупости опозиционих странака без подршке у народу.Политика Српске напредне странке окренута интересу грађана поставила је као приоритетунапређење здравствених услуга и установа које се баве здравственом заштитом, о чемусведочи текућа реконструкција ЗЦ Врање и константно унапређење статуса здравственихрадника које иницирају председник Александар Вучић и Влада Републике Србије.

Подсећамо још једном да је реконструкција објеката у Болници у току и да се наконреконструкције одељења Гинекологије, планира реконструкција Дечјег одељења, зграде старогОРЛ-а, Дома Здравља, АТД-а и других објеката. Дефинитивна санација свих саобраћајница исадржаја унутар ЗЦ Врање биће дефинисана и завршена по окончаној реконструкцијиЗдравственог центра Врање.Тако да, нама „немарнима“, остаје да са грађанима Србије дочекамо завршену реконструкцијунајмодернијег Здравственог центра у читавом региону, а онима који у доба бивше власти нисузаменили ни линолеум у кругу Болнице, да из онога што изнедримо реконструкцијом, хранесвоју политичку немоћ и незнање.

Савет за информисање,

ГрО СНС Врање