Саопштење за јавност

Следбеници Вука Јеремића у Врању свакога дана изнова доказују да им је једини програм и једина политика–мржња према Александру Вучићу и Српској напредној странци.

Својим последњим саопштењем присталице Народне странке, као део Савеза за силовање и вешaње Србије, показале су свима у Врању да никада неће постати озбиљна политичка снага, јер, служећи се лажима и неистинама, од грађана Врања никада неће добити глас.

Слуха за такву политику можда имају Јеремићеви катарски финансијери и његов пословни партнер Патрик Хо, кога цео свет сматра великом лопужом.

Господо из Савеза за силовање и вешање Србије, Српска напредна странка је све оно што ви нисте и разумљиво је што је ваша мржња према нашој странци и председнику Александру Вучићу тако исконска, а грађани управо зато на прави начин сагледавају и осуђују ту врсту мржње.

То је мржња против Србије, која данас стоји поносно међу европским нацијама и народима; наша је Србија без комплекса ниже вредности, то је Србија која не заборавља учињене јој неправде, и коначно, то је Србија која има легитимне државне и националне интересе, а све то Србија је била на прагу да изгуби током рушилачке владавине Вука Јеремића и његових сарадника и саучесника.

Такви као ви нам нећете држати лекције о томе шта је одговорност и како је исправно управљати Градом, јер сте ви имали одговорност само према себи и својим жиро рачунима.

Ако заиста желите да се озбиљно бавите политиком (колико год то гротескно звучало), морате баратати чињеницама а не неистинама и обманама једног локалног рекеташког портала који уређују двојица авантуриста и плаћених пљувача политике за коју се залаже Српска напредна странка.

Господо из Савеза за силовање и вешање Србије, како то да вам није сметало што сте управо ви, деценијама (не годинама), док сте били на власти, користили исте те  просторије без икакве надокнаде? A да је само то! Успут сте уништили све што сте дотакли и што се могло уништити! Кад кажемо све, мислимо на све, почевши од крова, зидова, подова, врата, до самих брава на вратима. Чини се да вам смета што су чланови Српске напредне странке средили просторије избацивши ђубре које сте за собом оставили и то што ће се Граду плаћати закуп за локал у строгом центру, што се до сада није чинило.

Да ли вас је мржња према нама из Српске напредне странке учинила слепим да не видите учињено? Ускоро се завршава Хируршки блок, затим обилазница до Слободне зоне и саобраћајница са два кружна тока, фабрика за пречишћавање отпадних вода, реконструкција градског стадиона, изградња вртића у насељу Рашка, реконструкција основних школа, изградња Радничке улице, као и петнаестак улица из Комуналног програма и још много тога испланираног у наредном периоду.

Можда ви то не желите да видите, али нама је најбитније да то виде грађани Врања; а ви слободно останите у мраку и наставите пут политичког аутизма, који вам је утабао ваш председник Вук Јеремић и његови другари из Савеза за силовање и вешање Србије.

Шта сте данас научили, господо? Вероватно ништа! Зато сте осуђени да поновите  историју политичким крахом и на следећим локалним изборима.

Оставите се, господо, буџета, комуналног програма инфраструктуре, топловода, комуналне полиције и других питања локалне политике, коју суштински не разумете! Уживајте у лепим сунчаним данима. Преподневни еспресо у Бранковој? Непроцењиво...

У Врању,   01. 11. 2018.                                                                   Градски одбор СНС Врање