САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градски одбор СНС Врање саопштава да је очигледно да је Зоран Антић нервозан  јер се приближавају избори на којима ће грађани сменити и њега и његову странку која  више деценија влада Врањем, наносећи огромну штету нашем граду.

Грађани одлично знају да је Антић тај који брука Врање, да је ухваћен у крађи коњака на пријему у Русији, да је са скупштинске говорнице у локалном парламенту изнео низ сексистичких изјава на рачун жена, да је користио сваку прилику да нападне и премијера Александра Вучића и његову политику реформи и спасавања Србије од банкрота.

Трагикомичне су његове изјаве да има деструктивне намере онај ко се усуди да помене његову смену, а веома га боли истина - да је неизградња врањског позоришта парадигма суморне стварности нашег града.

ОО СНС Врање саопштава да је Антић толико везан за своју фотељу да је изгубио сваки осећај за реалност и за проблеме Врањанаца, али да долази време када ће грађани оцењивати колико је ко урадио за њих, и изабрати да ли желе инвестиције, радна места, развој и европски животни стандард, или таворење, непотизам и пљачкање - оно што једино могу да им понуде Антић и његова странка.

У Врању,

19. март 2016 г.                             ГРАДСКИ  ОДБОР СНС   ВРАЊЕ