САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градски одбор СНС Врање саопштава да је Демократска странка, по свом старом обичају, данас поново изнела низ најбруталнијих лажи, бесмислица и небулоза, јер је то једино што и има да понуди грађанима.

Српска напредна странка све ради транспарентно и у складу са законом, па је и скуп Уније жена СНС-а, организован поводом доласка потпредседнице странке Зоране Михајловић, одржан у закупљеном амфитеатру Јумка, а не, како је ДС безочно слагала, у фабричким халама, које су, иначе, широм Србије затворили и уништили,

Питамо ДС да ли је политички културно тврдити да потпредседница Владе и наше странке „пљује“? Зар је пљување констатовати чињеницу да позориште „Бора Станковић“ за четири година није још увек изграђено? Да ли је пљување тврдња да, заправо, ништа за ово време није изграђено у нашем граду?

Поручијемо демократама да им је паметније да се посвете себи или барем оно што је остало од ДС-а, пошто су у међувремену постали обична политичка старлета СПС-а у локалној власти, па чак нису били у стању ни да предају изборну листу у пуном капацитету од 65 кандидата за одборнике, док им СПС није притекао у помоћ.

Демократама, за које ће изборни цензус бити чиста апстракција, поручујемо и да ће грађани 24. априла показати којим путем желе да иду, у прошлост, пуну њихових пљачки и злоупотреба, или у будућност и у модерну и уређену Србију са европским животним стандардом.

У Врању,

19. март 2016 г.                                            ГРАДСКИ  ОДБОР СНС   ВРАЊЕ