Саопштење за јавност

Градски одбор Српске напредне странке у Врању најоштрије осуђује објављивање монструозних фото-монтажа председника Александра Вучића са омчом око врата које су претње смрћу и представљају политичко безумље и ширење мржње од стране представника опозиције. Овакав чин насиља је апсолутно неприхватљив у демократским друштвима као што је наше, јер не представља само напад на личност председника, већ и на стабилност и безбедност земље и мора бити осуђен од стране целокупне јавности. Овакве морбидне објаве појединих особа које нису довољно одговорне да разумеју штетне последице својих поступака, доприносе атмосфери линча, немира и несигурности у наше друштво. Такви појединци никада неће моћи да уруше углед и интегритет председника Вучића који има велику подршку грађана Србије, нити да пољуљају стабилност земље. Сви они који на овакав кукавички начин шаљући поруке мржње и покушавајући да ослабе нашег председника Александра Вучића, ударају на најјачег борца за Србију и њене грађане и само показују своју агресивност и политичку немоћ, које заслужују сваку осоду друштва.

Савет за информисање

Градског одбора Српске напредне странке у Врању