Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Спаљивање лутке са ликом председника Србије Александра Вучића у Каштелама у Републици Хрватској, медијска јавност, са смелошћу да осуди тековине Усташке Хрватске, назвала је скандалом без преседана у новијој историји. За нас упућене у историјат породичног страдања не тако далеких предака Александра Вучића од Усташких крвника, овакав злонамерни чин је много више од скандала чији преседан прошла времена и те како имају да забележе.
И како то и до сада бива, Унија савремене Европе чији је и Хрватска члан, остаје нема и слепа пред гнусним чином јасних тенденција једног дела грађана суседне Хрватске.
Градски одбор Српске напредне странке Врање најоштрије осуђује незапамћено јавно скрнављење лика и дела председника Александра Вучића и позива на поштовање Међународног права и осуду од стране свих који се залажу за проевропски пут демократске Србије. То је само један од многих циљева који ћемо остварити само вођени Александром Вучићем, а акт Усташке мржње чији смо сведоци, чини да подршка председнику Вучићу буде само постојанија и јача!
Савет за информисање
ГрО СНС Врање