С А О П Ш Т Е Њ Е

Поводом саопштења тзв. Савеза за Србију у којем се вређају представнице Уније жена Српске напредне стране, Градско одбор Врање најоштрије осуђује овакве непримерене политичке испаде.

Пре свега сматрамо да је ово саопштење или ако хоћете покушај саопштења увреда за здрав политички разум и иоле писменије људе са бар мало политичког морала.

Господо, Српска напредна странка није никаква секта већ најдоминантнија политичка организација на овим просторима чију политику подржава огромна већина грађана, док сте ви један политички бућкуриш смућкан по опробаној 5 октобарској рецептури, а састављен од клерофашиста преко квази левичара до тајкуна и неостварених глумаца. Знајте да вам ова политичка фарса неће проћи колико год да вам неки страни саветници свестрано помажу у кампањи насилног преузимања власти, јер народ нећете два пута преварити.

Ако сте заиста аутентични поштоваоци људских права а пре свега права жена, морали сте да осудите ове приземне и примитивне увреде глумца и политичара у покушају. Овакав образац политичке комуникације и односа према женама је апсолутно неприхватљив чак и за дотичног господина који има велике политичке амбиције. Али како рече отац Тадеј, какве су вам мисли такав вам је и живот.

Ми из Српске напредне странке и не очекујемо кајање и извињење од вас господо. На крају крајева, шта можете очекивати од склепане политичке дружине која нема ни храбрости да стане на челу протеста већ се крије иза фиктивне грађанске иницијативе јер се плаши своје неспособности, непопуларности и још једног политичког и изборног неуспеха. Тишина и празно шеталиште ће вас отрезнити сутра у 18 часова.

У Врању 24.02.2019.год.

Градски одбора СНС