С А О П Ш Т Е Њ Е

После срамног позива Жељка Веселиновића на силовање и претње посланика Двери Срђана Нога да ће премијерку и председника обесити на теразијама, из табора тајкуна Драгана Ђиласа су настављени напади на премијерку Ану Брнабић и њено достојанство и личност. Овог пута извођач радова је био Вук Јеремић наравно уз подршку и сагласност квази политичара Бошка Обрадовића, Ђиласа и других марионета из тзв. Савеза за Србију.

Већ постаје симптоматично да водећи људи овог Савеза (за поновно пљачкање Србије) најгрубље и најбаналније вређају председницу Владе Србије госпођу Ану Брнабић, као што је Вук Јеремић на свом твиту учинио назвавши је „Необразована, од морала и достојанства оперисана карикатура“! Ова изјава господина Јеремића није само напад на премијерку већ је пре свега напад на државу и надлежни државни органи не би смели да ћуте јер се на овај начин урушавају темељи државе и њених институција. Можда је господину Јеремићу овакав вид политичке комуникације и овакав однос према женама нормална и уобичајна ствар али у српском националном бићу ово је неприхватљиво. Сматрамо да је овакав вид политичке борбе и неслагања са политичким неистомишљеницима лош образац политичког деловања и лоша порука за све грађане Србије, а нарочито младе људе који тек треба да формирају систем вредности. Не верујемо да би дотични господин ове фашистичко – тајкунске коалиције волео да такви епитети буду упућени његовој жени или ћерки или било којем члану његове породице.

Господине Јеремићу али и сви други из Савеза (за поновно пљачкање Србије), ако заиста желите да нешто промените крените прво од себе и своје политике. Мењајте свој примитивизам, своју фашистоидну реторику и свој однос према држви и најважнијим представницима српске државе. Али пре свега мењајте свој однос према грађанима Србије јер њих нећете  преварити и то су вам они у неколико наврата поручили на последњим изборима. Ово вам најдобронамерније поручујемо иако знамо да нећете послушати јер знамо да више волите да слушате своје менторе из неких западних амбасада. Ако ништа друге од њих сте бар могли да се научите неким основним манирима и нормама политичке културе и дипломатије.

Градски одбор Српске напредне странке у Врању