Господо из ССП-а,

Милијарде дугова Јумка које помињете су настале управо у време кад су државом и Јумком управљале тадашње странке вашег шефа Драгана  Ђиласа, Вука Јеремића, Мирослава Алексића и осталих. Тада сте требали да бринете о државној имовини, а не да је растачете и распродајете. И када сте отишли са власти, на вратима фабрике били су катанци, а радници на ауто-путу. Данас у систему Јумка ради 2000 људи.

УППР је правоснажан и спроводиће се у наредних 5 година, а његов смисао је управо ослобађање омче дугова које сте оставили. Компанија већ неколико година уназад константно спроводи социјалне програме. За неупућене и злонамерне, на добровољној су бази и узима их онај ко то жели. Смисао је реорганизација, али и зановљавање и освежавање радне снаге.

Инвестицију у Рудној Глави финансирао је Јумко, а не држава. Иницијатива јесте председника Републике, али и иницијатива човека коме је народ поверио државу на управљање, човека који није попут вас оставио прах и пепео иза себе, већ раст, развој и перспективу овим погоном у корист будућности деце Рудне Главе.

Не брините за Јумко, не брините за Рудну Главу, како ви то радите, имали смо прилике да осетимо. Јумко ће да се мења и модернизује. У данима пред нама биће још доста новог посла и поруџбина. Јумко ће далеко од ваших руку бити спреман да на све захтеве одговори, а запосленима обезбеди егзистенцију.

Живело Врање, живела Србија!!!

Савет за информисање,

ГрО СНС Врање